Visualisatie

Ter ondersteuning van de besturings-software heeft IndAut een visualisatiesysteem ontwikkeld dat wordt gebruikt als bedieningsterminal.

Het visualisatiesysteem (IndAut-Vision) is niet alleen een Human Machine Interfase (HMI) dat uitstekend geschikt is de proces parameters te onderhouden, het productie proces te visualiseren en storingen te tonen maar geeft een volledig management informatie systeem en productregistratie per batch.

IndAut-Vision kan in een netwerk worden gekoppeld zodat alle aangesloten processen (machines) kunnen worden bekeken door alle gekoppelde computers. Hierdoor is het niet alleen mogelijk de wasposten door de gehele installatie te vervolgen, hoeveel posten er per dag zijn verwerkt, waar zich eventueel storingen hebben voorgedaan en hoelang een handeling duurt, maar waardoor ook de bedrijfsleider vanuit zijn kantoor het overzicht op het proces kan verkrijgen zonder continu door de productie te moeten lopen.

Tevens is het mogelijk dat de technische dienst op hun bestaande computer de meldingen van storingen kunnen bekijken zodat de juiste materialen en gereedschappen meegenomen kunnen worden waardoor de storing gemakkelijker te lokaliseren en te verhelpen is.